madmaskiner-omtalt

Nyd middagen i haven

LED solcellelamper

Nu når sommeren er ved at være over os, så er der mange af os der nyder at indtage middagen i det fri. Det kan dog blive et problem, hvis du ikke har noget belysning i haven

Det er heldigvis ikke et stort problem du ikke lynhurtig kan fikse selv. Der findes efterhånden mange typer lamper til udendørs belysning og det er ikke alle der behøver værktøj for at blive sat op.

Du kan f.eks tage et kig på LED solcellelamper. LED lys giver et dejligt behageligt skær om aftenen, uden at de er for skarpe, og med solceller behøver du ikke at spekulere over strømmen til dem. De lader nemlig sig selv op i løbet af dagen, mens solen står på.

En fordel ved LED lamper fremfor lamper med almindelige lyspærer er, at pæren ikke går i stykker. En LED pære har tusindvis af levetimer, og det betyder altså at du hverken skal tænke på strøm eller at skifte pæren. Så bliver det ikke meget nemmere.

De kan også fås med sensor, så de ikke står lyser konstant om aftenen og yderligere fås de også med husnummer, så du kan bruge dem til dit husnummer. Dermed er det slut med folk som siger at de ikke kunne finde dit hus, fordi de ikke kunne se husnummeret i mørket.

Med LED solcellelamper er der altså rigtig mange fordele, udover de nævnte, skal du også huske på, at du sparer miljøet for belastningen med strøm forbruget. Det er en ren win win situation.

Hvis du allerede har udendørsbelysning, kan du overveje at skifte det ud til LED solcellelamper, og hvis ikke med solceller, så i al fald med LED, da LED også er meget strømbesparende i forhold til almindelige pærer. På den kan du spare både dig selv og miljøet for henholdsvis penge og forurening,

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.