madmaskiner-omtalt

Husk altid at få nok protein

Måling af sandwich

Det er altid vigtigt at få nok protein. Det er det, uanset om man træner eller ej, men det er særligt vigtigt, når man styrketræner.

Jo hårdere, man styrketræner, jo flere byggesten har kroppen brug for. Det er også det, der i sidste ende skal være med til at skabe den krop, som man går og drømmer om.

Man må derfor aldrig gå på kompromis, og det kan være en rigtig god idé at slå et smut forbi Myprotein.

Her kan man nemlig få alt, hvad man har brug for – og tilmed til overkommelige priser.

For at musklerne kan vokse sig store og stærke, har man brug for en passende mængde protein dagligt. Det kan være svært at tilføre det hele via den almindelige kost, men så er det jo skønt, at man kan hente hjælp udefra.

Det behøver nemlig slet ikke være besværligt at få det protein, man har brug for.

Protein hjælper på restitutionen

Det fede ved protein er også, at det hjælper på restitutionen. Det vil altså sige, at når man dagligt har fokus på at få protein nok, vil man også kunne restituere langt bedre. Det betyder altså, at man hurtigt kommer på benene igen, og at musklerne også vokser hurtigt.

Det er jo også noget af det, som er i højsædet for langt de fleste, der træner. Med nok protein bliver det en endnu større fornøjelse at træne, for man vil få så meget ud af træningen, som det er muligt. Mens man aldrig nogensinde skal gå ned på udstyr, så skal man heller aldrig gå ned på protein.

Der er derfor gode grunde til at investere i det protein, man har behov for.

Mængden af protein afhænger af kropsvægt

Hvor meget protein, man har brug for, afhænger af, hvor meget man vejer.

Det vil altså sige, at hvis man vejer 50 kg., har man ikke brug for den samme mængde protein, som hvis man vejer 100 kg. Forholdet er dog det samme, og man må regne med, at hvis man styrketræner meget tungt og ønsker massive resultater, skal man gange kropsvægten med 2,5 for at få det optimale proteinindtag.

Hvad mange også hurtigt kan regne sig frem så, så er det ikke nemt at få så stor en mængde protein ved hjælp af kosten, men så er det jo dejligt, at man blandt andet kan få proteinpulver. Man må også vide, at der kan være forskel på det indtag, som mænd og kvinder har brug for.

Igen må man også vide, at hvis man er et helt almindeligt menneske, der ikke træner så ofte, så vil man ikke have behov for så stor en mængde protein. Her vil det være rigeligt med 1 gange kropsvægten.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.