madmaskiner-omtalt

Hjælp til dig, der ikke ved, hvad du vil spise  

Friske råvarer til madlavning

Det kan være en udfordring, at finde på nye mad-idéer, når man hver dag står for aftensmaden

Vi får ofte, at vide af kostvejledere og andre eksperter, at det er vigtigt, at variere sine måltider.

Det resulterer i, at man skal finde på flere forskellige måltider om dagen, bestående af forskellige råvarer. Ikke nok med det, kan det også blive utroligt kedeligt, at spise samme ret i flere dage.

Vi kender alle situationen: man spørger sin partner eller familie, ”hvad skal vi have at spise?”, men bliver mødt med svaret, ”jeg er ligeglad”. Så står man igen i sin idéforladte lille boble.

Herunder er tre idéer til ikke, at være i tvivl om aftenens menu:

Simple feast

Måltidskasser lige til hoveddøren. Kan det være nemmere?

En travl hverdag kan, for mange danske familier, betyde et manglende overskud til at stå for indkøbene. Selvfølgelig vil man langt hellere bruge kvalitetstid med børnene og slippe for de lange køer i Netto.

Dette undgår man med måltidskasser. Når du får tilsendt en kasse, er du sikker på at spise varieret. Måske kommer du endda til, at lave en ret, du aldrig har prøvet før – som hele familien kommer til at elske.

Samtidigt med at det er tidsbesparende, kan du også lade alle bekymringer og spekulationer, der vedrører, hvad du skal finde på til aftensmad, gå.

Med en Simple Feast Rabatkode kan du komme godt i gang med de nye idéer.

Nyt, men klassisk

Klassikerne findes både inden for film, musik, men bestemt også mad. Det er de retter, vi søger til, når vores hoved står blank for idéer, fordi vi ved de er vellidte.

På trods af, at de er klassiske, kan nogle retter godt blive kedelige i længden. Men vi kan heller ikke helt undvære dem. Derfor kan man forsøge, at nytænke dem til nye retter. Blandt andet kan man lave squash-lasagne, hvor man i stedet for lasagneplader, benytter sig af squash i mellem lagene.

En anden idé er rødbede-spaghetti. Det er blot rødbeder eller andre rodfrugter skåret ud til lange, tynde strimler. Ved at gøre det klassiske nyt, får du både nye, men stadig velkendte retter. Det kan også være en måde hvorpå, familien kommer til, at spise mere varieret.

Temadage

Dage med forskellige temaer, kan både hjælpe dig, til at komme op med nye måltidsidéer, men også gøre det super hyggeligt for dig og din familie. Temadagene kan for eksempel være forskellige lande.

Den ene dag kan I have Italiensk tema, hvor I spise pizza eller en lækker pastaret. Den næste dag kan så være mexicansk, hvor I guffer tacos og tortillas pandekager i Jer. Et tredje forslag kunne være Japansk tema med sushi og dumplings på menuen. Ikke nok med at det vil variere Jeres kost og skabe variation i retterne fra dag til dag, kan I også gøre det sjovt, ved at køre temaet helt ud.

Når I har Mexicansk dag, kan I pynte spisebordet med stærke farvekontraster og høre reggaemusik i baggrunden. Til Japansk maddag kan I derimod spise med spisepinde. Hvis der er børn i familien, vil de helt sikkert også nyde det.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.