madmaskiner-omtalt

Halløj i køkkenet

Sjovt ur til køkkenet

Er du fan af sjove gadgets og gakkede udgaver af hverdagsgenstande? Så findes der altså virkelig mange skøre og skæve genstande til salg på nettet

Har du ikke allerede en mindre samling i gang, så kunne du nemt starte nu.

For sjov og for alvor

Når du indretter dig i dit køkken, så er det jo først og fremmest en arbejdsplads. Der skal jo produceres noget mad, så derfor skal det hele jo ikke være fis og ballade. Du må jo have nogle køkkenredskaber og –maskiner, der er funktionelle og ret almindelige.

Men mange af de nødvendige – og også ret unødvendige – køkkensager fås i nogle ret gakkede udgaver. De er stadig funktionelle, men med et nogle gange overraskende tvist. Hos Partyking.dk kan du sagtens finde nogle helt traditionelle varer, men langt de fleste i det varierede udvalg er bestemt til den gakkede side.

Man kan jo lige så godt sætte noget kulør på hverdagen og gøre madlavningen og serveringen en hel del sjovere.

Stil i køkkenet

Du sætter jo selv den stil, du vil have i dit køkken. Skal den være helt almindelig og praktisk? Skal den være helt basic og simple living? Skal det først og fremmest være hyggeligt? Eller skal den være både funktionel og have et godt tvist af humor?

Det er jo ikke sikkert, at det er en bevidst beslutning, du har truffet på et tidspunkt. Det kan jo være, at det bare er kommet snigende og blevet, som det er.

Uanset, om du bevidst eller nærmest ved en række af tilfælde har fået det køkken, du har, så kan det jo altid laves om, hvis du trænger til noget forandring. Om dit køkken er meget stort eller lillebitte, så er det jo et rum, som både skal fungere i praksis og gerne have en vis stil.

Temamiddage

Køkkenet er jo der, hvor der bliver lavet mad. Både til hverdag og til fest. Det er her, hvor der bliver tilberedt alle mulige lækkerier til dig selv, til din familie eller til gæsterne.

Du kan sætte ambitionsbarren lavere eller højere, afhængigt af lejligheden.

Det er blevet meget populært at holde temafester eller at invitere til en tematisk middag. Det kan være alle former for tema; det kan være noget med en bestemt farve, det kan være en årstid, en form eller en smag.

Det kan også være et verdensdel- eller et landetema. For eksempel asiatisk tema, nordisk tema eller italiensk tema.

Idéen er selvfølgelig, at alt, hvad der bliver serveret i løbet af dagen eller aftenen, passer til temaet. Det kan være et rent gæstebud, eller det kan være et sammenskudsgilde, hvor alle de inviterede medbringer et bidrag til gildet.

Amerikansk tema

Falder valget af tema på U.S.A. så er der selvfølgelig meget at vælge imellem. Dels de meget kendte retter som burgere, store fede bøffer, kalkun og sweet potoes og dels de mere lokale retter, som I kan udvælge. Server for eksempel et bjerg af lækre tykke amerikanske pandekager til dessert, cola at drikke og så videre.

Som snacks findes der et væld af amerikansk slik, som du kan finde hos Partyking.dk. Så kommer I ikke til at gå ned på slik the American way.

Rykker I geografisk sydpå, så kommer I til Sydamerika, hvis retter er helt anderledes. Valget er jeres. Uanset, hvad I ender med at vælge, så er der vist ingen tvivl om, at jeres gæster vil nyde det gennemførte tema, maden og jeres selskab.

Køkkenets betydning

Du skal ikke undervurdere betydningen af et køkken. Måske ikke så meget rummet i sig selv som det, som køkkenet kan producere af lækker mad og deraf følgende hyggelige stunder i gode menneskers lag.

Måltider er ikke bare mad, der skal gøre dig mæt, det er i høj grad også en vigtig social katalysator for den gode stemning og værdifulde bånd mennesker imellem.

Alle sætter pris på det gode måltid og det gode selskab.

Og så gør det altså ikke noget, hvis der i køkkenet eller serveringen også er en god grad af humor. Det yder afgjort også noget til den gode stemning.

Sæt noget kulør på tilværelsen og dit køkken, og vær klar til nogle gode grin fra dine gæster.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.