madmaskiner-omtalt

Gør dit køkken unikt med marokkanske fliser

Køkken

I denne tid hvor alle køkkener er hvide, uden greb og uden personlighed, kan man nemt skille sig ud ved at vælge flotte og unikke fliser som bagbeklædning til sit køkken

Om man laver helt nyt køkken, eller blot vil opdatere sit eksisterende, kan nye fliser gøre meget for helhedsindtrykket af rummet og lynhurtigt skabe en hyggelig og helt unik stemning.

Varme farver giver en hyggelig atmosfære

På grund af overskabe og vinduer, er der ofte ikke plads til at hænge billeder og plakater op i køkkenet. De kan ellers vise personlighed og stil, men må ofte vige for de danske små køkkener, hvor pladsen skal udnyttes optimalt.

Her er marokkanske fliser en unik måde at få lidt varme og sydlandsk stemning ind i de skandinaviske køkkener, der nogle gange godt kan være lidt farveløse.

Marokko er kendt for sine flotte og varme farver, spændende mønstre og hyggelige riader. Sat sammen med et enkelt og stilrent køkken, kan mødet mellem vesten og østen skabe det personlige look, som mange er på udkig efter. Få mere inspiration til marokkanske fliser her.

Vælg det unikke udtryk til dit køkken

Marokkanske fliser udfordrer den klassiske idé om en flise. I de unikke marokkanske fliser bliver der leget med farverne, formerne, mønstrene og især størrelserne. Fliserne kan sættes sammen og skabe større sammenhænge, og vælger man en speciel form som aflang, rund eller sekskantet, kan det alene være med til at skabe et flot og moderigtigt udtryk.

Træffer man valget om fliser som bagbeklædning til sit køkken, sikrer man sig en løsning, der både er praktisk at rengøre og samtidig stadig er kreativ. Med en fugtig klud er det nemt at tørre af når madlavningen giver pletter, og når fliserne samtidig er en fryd for øjet, er også et praktisk valg for æstetikkens skyld.

Tag ferien og stemningen med hjem fra varmen

Det er bare hyggeligere at lave mad og spise i et indbydende og varmt køkken, hvor der er liv og glade dage. Den stemning, der kommer fra sydens sol, kan man byde indenfor i de kolde, danske køkkener ved hjælp af marokkanske fliser. Selv hvis man ikke er til vilde mønstre, kan et enkelt strejf af farve gøre rigtig meget for helhedsindtrykket af køkkenet.

Det kan være en dyb blågrøn farve, mørkegrå, eller den moderigtige lyserøde, der kan live køkkenet lidt op. Ligesom en guldfarvet vandhane, specielle køkkengreb eller et blåt køleskab, kan unikke fliser være med til at skabe blikfang og stemning i køkkenet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.