madmaskiner-omtalt

Gipslofter er et arbejde til to mand

Træ

Gips er et skønt materiale at arbejde i, det er let at skære, og hvis du ikke er så omhyggelig, når du skærer det ud, så får du bare nogle samlinger, som er sværere at spartle ud. Men det er ikke umuligt selv for en, som er uden håndværkerevner at få et gipsloft til at se bare nogenlunde godt ud

Hvis du er en novice ud i at sætte et gipsloft op, så er det en god idé at få hjælp og støtte af en ven, som kan hjælpe dig med at få gipsen op og sikre, den bliver skruet fast og det er en fordel hvis han er tømrer. For selv om det ser let ud, så er det bestemt ikke så let, som de professionelle får det til at se ud.

Hvis du har mange spørgsmål, så er de i dit lokale byggemarked altid klar med hjælp og vejledning, og de vil ofte på deres hjemmesider have en masse artikler og videoer, som viser og forklarer, hvordan du sætter gipslofter op og kommer ud af det med et rigtig flot resultat.

Hvis opgaven er for stor eller for besværlig til dig, så find et tømrerfirma til det. Hvis du f.eks bor i Kolding, så søger du bare på tømrermester Kolding, så kommer der resultater frem med tømrer, tømrerfirma og andre, som du kan kontakte.

Hvad du skal bruge

Hvis du skal sætte et gipsloft op, så skal du være sikker på, der et skelet, som det kan skrues op i. Det skelet, som du sætter op, kan være både i træ og stål, og det vigtigste er, at det sidder lige og i vater, så du let kan skrue gipspladerne op.

Inden skal du bruge en boremaskine og skruer til at fæstne skelettet på væg eller loft, og så er det klar til at danne base for de to lag gipsplader, der skal sættes op.

Du skal selvfølgelig sikre, du har de specielle skruer, som du skal bruge, der sjovt nok hedder gipsskruer.

Du skal selvfølgelig også bruge en skruemaskine, eller gerne to, så du har nogle, du kan skifte imellem, så arbejdet ikke går i stå. Det er nemlig bedst med dem uden ledning, for de er lettere at have med at gøre, når du skal arbejde i en lidt anderledes stilling. Alt efter hvor højt oppe, du skal sætte loftet, så skal du også have en eller to stiger.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.