madmaskiner-omtalt

Få tiden til at gå, mens maden bliver klar

Mad på grillen

Der er intet som et godt måltid mad, som man har brugt lang tid på at forberede

Forventningens glæde i at handle ind til et lækkert måltid, og i at skrælle og skære alle de nødvendige ingredienser. Til gengæld er der også noget mere kedeligt i at lave mad, og det er at vente på, at maden bliver klar, så snart den er sat i ovnen eller syder i gryden.

Vil du også gerne finde på noget at foretage dig, mens du venter? Så læs med her.

Få flettet en workout ind i ventetiden

Mens du venter på, at maden bliver klar, kan du nå at snuppe en kort og effektiv workout. For det første får du forbrændt ekstra kalorier, hvilket slanker. For det andet får du mere energi og plads til at spise mere mad.

Du kan lave en hurtig træningssession, som består af mavebøjninger, squats, armbøjninger, sprællemænd og løb på stedet, hvorefter du kan slutte af med et iskoldt glas vand. Så får du pulsen op på ingen tid. Dette kan du gøre over nogle gange, indtil maden er klar.

Du kan også strække ud og/eller udøve yoga. Så får du afspændt musklerne og slappet af i kroppen efter en lang dag. Det er også godt, hvis du har nakke eller rygsmerter. Det kan nemlig hjælpe dine nerver og muskler, hvilket lindre smerten.

Vidste du også godt, at hvis man strækker nok ud og dyrker nok yoga, kan man blive højere? Du får nemlig en mere rank holdning, hvilket får dig til at se højere og mere selvsikker ud på en og samme tid.

Et lille spil i ventetiden

Er du ikke lige træningstypen, er der heldigvis også andet, som du kan underholde dig selv med, mens du venter på din mad. Du kan nemlig spille spil online.

roulettemani.com finder du alle de bedste spillesteder på nettet. De er rangeret efter stjerner, men der er også andre kategorier på siden, som du kan udforske. F.eks. kan du undersøge, hvilke gratis spillesider der findes, hvilke der kan spille på din mobiltelefon og meget mere.

På ingen tid vil du opdage, at du er blevet underholdt, mens maden er blevet klar. Og hvem ved, måske vinder du endda penge, mens du spiller? I så fald kan du både få lækker mad, underholdning og ekstra lommepenge til lige dét, som du går og mangler i hverdagen.

Lav en dessert

Hvad er bedre end en lækker hovedret? Dessert! Og derfor kunne du udnytte tiden med at lave en lille ekstra ting til den søde tand.

Du kan finde et hav af nemme, lækre opskrifter på nettet. Du kan vælge at kaste dig ud i kageklassikere som drømmekage eller en god brownie. Du kan også prøve kræfter med at lave din egen is. Måske har du endda mod på retter som panna cotta, cheesecake, tiramisu eller crème brûlée?

Uanset hvad bliver det med garanti lækkert. Spiser du med andre, er det også den bedste overraskelse at præsentere for dem, der også sidder ved bordet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.