madmaskiner-omtalt

Få styr på dine køkkenmaskiner

Saftpresser

Et moderne køkken er ofte udstyret med en hel del elektronik. Der findes et hav af køkkenmaskiner, der dels gør din madlavning lettere og dels gør alle processerne meget hurtigere

Der er ingen tvivl om, at maskinerne letter vores arbejde i køkkenet, men samtidig så fylder alle disse maskiner jo en hel del i køkkenet. Og har du nu virkelig brug for dem alle sammen? Måske kan du undvære nogle af dem helt, måske kan nogen af dem sættes lidt væk?

Er dit køkken nyt?

Hvis du ikke har boet så længe for dig selv, så er du måske kun lige begyndt på din samling af køkkenudstyr. Her er det vigtigt, at du prøver at bevare et overblik over, hvilke maskiner, du reelt har brug for.

Især hvis pladsen er begrænset, hvis du endnu ikke har stiftet familie, eller hvis budgettet er stramt. Så kan du altså sagtens klare dig med ret få maskiner i køkkenet. Så kan du altid supplere samlingen senere.

Du kan evt. gå efter nogle maskiner, der har flere funktioner. Så fylder det i hvert fald mindre.

Er budgettet mere eller mindre stramt, så er der en del penge at spare ved at kigge efter nogle gode tilbud. Somme tider kan du være heldig at finde de varer, du har på din liste, til nedsat pris. Og det er selvfølgelig rigtig sundt for din økonomi.

Online rabatkoder

På nettet kan du hurtigt finde rabatkoder til hvidevarer og andet køkkenudstyr. Her bliver alt muligt sat ned i pris i en periode. Rigtig mange webshops som f.eks Whiteaway kører med rabatkoder, som du kan finde online.

Hvis du benytter disse online rabatkoder, så skal du huske at taste dem ind, når du er ved at betale for dine varer. På den måde kan du spare en hel del penge på køkkenudstyr og -maskiner, som du alligevel skulle ud at anskaffe dig.

Det giver derfor god mening at holde sig løbende orienteret om, hvilke varer der er nedsat med hvilke procenter, ved brug af rabatkoder.

Sorter i dine køkkenmaskiner

Hvis I er ved at flytte sammen, så bliver der typisk en del genstande til overs, fordi I har dem i flere eksemplarer. Få dannet jer et overblik over maskinparken og alle de øvrige genstande, og få sorteret godt og grundigt ud i mængden.

Hvis I har anskaffet jer et sommerhus, et kolonihavehus eller lignende, så skal I også have besluttet, hvilke sager I skal have med til det køkken.

Her er det vigtigt ikke bare at slæbe alle mulige sager med, men at I også her får et overblik over, hvilke der reelt er brug for, så skuffer og skabe der ikke kommer til at bugne af tiloversblivende redskaber, der allerede en gang er blevet sorteret fra.

Og hvis dine hvidevarer ikke fungerede optimalt derhjemme, så gør de det nok heller ikke i sommerhuset.

I det hele taget skal man nok bruge en stor grad af sund fornuft og en mindre grad af nostalgi, når man får sorteret ud i ens ejendele. Somme tider kan det være mest fornuftigt at skrotte alt det gamle og anskaffe sig noget nyt, der virker – især hvis du kan få dem med gode rabatter.

 

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.