madmaskiner-omtalt

Få ny inspiration til din aftensmad

Råvarer til madlavning

De fleste af os kender til det der med, at det kan være lidt af en udfordring af skulle finde på, hvad der skal serveres til aften dag ind og dag ud

Vi vil jo gerne servere nogle retter, der er både sunde, varierede og velsmagende. I en travl hverdag sker der jo ofte det, at det med madlavningen bliver temmelig rutinepræget, og familiens yndlingsretter får lov til at fastholde sine førstepladser på den interne hitliste.

Vil du gerne lave om på dette uden at være alt for urealistisk ambitiøs på projektet, så er der mange steder, du kan søge inspiration.

Hos Spicytwist.dk kan du finde et væld af opskrifter på retter, der er sunde og nærende og har et spicy tvist, der gør klassikere mere eksotiske og giver dig inspiration til at prøve nogle opskrifter af, som du ikke lige havde tænkt på selv.

Mangler du ideer til aftensmad, er det stedet du skal kigge.

Sæt ambitionsniveauet ned i hverdagen

Det er ikke realistisk, at du kan ændre familiens madvaner over en nat, det er nok heller ikke meningen, at du skal det. Med af og til er det kun sundt at prøve at spise en ret, som man ikke kender i forvejen.

Det kunne jo for eksempel være i weekenden, hvor de fleste har bedre tid til at stå i køkkenet, at du vælger et ny ret, der kræver lidt mere tid.

I hverdagen kan du jo supplere de kendte retter med nogle, som siden her foreslår. Det behøver faktisk slet ikke at tage længere tid. Det kan bare være det der lille tvist, der gør forskellen.

De fleste opskrifter er lige til at gå til, de tager ikke længere tid at lave end dem, du plejer at tilberede, og de er ikke mere eksotiske, end at også børn vil synes om dem.

Indsend din egen opskrift

Har du selv en superlækker opskrift på god og sund aftensmad med et spicy tvist, som du gerne vil dele med andre, så send den ind til siden, og du kan på den måde være med til at inspirere andre familier til at få mere variation over det måltid på dagen, hvor familien er samlet om at nyde den veltilberedte aftensmad.

Det overkommelige sunde valg

Det kan således være ganske overkommeligt at få inkorporeret mere sundhed og mere velsmag i vore måltider. Både klassikere med et spicy tvist og helt nye opskrifter kan findes på denne geniale side, som snart skal supplere din families samling af yndlingsretter.

Se de appetitvækkende billeder og de helt enkle opskrifter, det virker på ingen måde som noget, der er uoverkommeligt at plukke gode idéer fra. Lad gerne ungerne være med i køkkenet, de fleste af opskrifterne er lige til at gå til.

Mere sundhed, mere variation og mere velsmag i jeres aftensmad er lige inden for rækkevidde. Grib idéerne, og suppler dem med dine egne tvists.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.