madmaskiner-omtalt

Espressomaskine tilbud – Gør et kup

espressomaskine tilbud

Hvis der er en køkkenmaskine som er i fremgang, så er det uden tvivl espressomaskinen.
Espressomaskiner er blevet voldsomt populære i de sidste 5 år, fordi at kulturen i Danmark er ændret. Man brygger ikke længere en stor kande kaffe, som skal holde hele dagen. Nej, men brygger simpelthen en frisklavet kop kaffe, når man har lyst til det.

I denne artikel har vi fundet 3 forskellige espressomaskine tilbud, som ligger i den billige prisklasse.

Selvom espressomaskinerne ligger i den billige prisklasse, så er de alligevel meget forskellige, men fælles for dem alle er at, de brygger en rigtig velsmagende kop kaffe.

Herunder er der 3 gode espressomaskine tilbud. God fornøjelse.

 

Læs også:


DeLonghi ECP31.21 espressomaskine

delonghi-ecp31-21

DeLonghi ECP31.21 halvautomatisk espressomaskine i super kvalitet

DeLonghi Espressomaskine model ECP31.21 finder du ikke mage til nogen steder. Her får du virkelig kvalitet for pengene på flere måder. DeLonghi er det italienske svar på design og funktionalisme i ét.

Du får en enkel og lækker maskine udført i et smukt design, og en espressomaskine, der er så nem at betjene, at du bliver espresso-specialist i løbet af ingen tid.

Kaffe der imponerer alle

Når du inviterer dine gæster på kaffe, får de ikke bare verdens bedste espresso, men din espresso. Med din udvalgte favorit kaffe, brygget på din egen nye espressomaskine, vil du imponere alle, når du serverer en aromatisk, velsmagende og hjemmelavet espresso kaffe.

En professionel espressomaskine til dit eget hjem

DeLonghi ECP31.21 har alt hvad en professionel espressomaskine skal have. En rustfri kedel i stål, og professionel filterholder med aluminium finish, en gennemsigtig og aftagelig vandtank, der indeholder 1,1 liter vand, ”Cappuccino System” der blander damp, luft og mælk, og som laver en fyldig, cremet skum til den bedste cappuccino.

Easy Serving Espresso

Espresoomaskinen kan bruges med enten malet kaffe – en til to kopper, eller med “Easy Serving Espresso”. På maskinen finder du også varmt vand funktion, elektronisk off-system, knapper til valg af espresso/cappuccino, to termostater, kopvarmere, aftagelig drypbakke og knop til dampregulator.

Filtesæt og tamper

Din nye espressomaskine fra DeLonghi bliver leveret med filtesæt til 1 kop, 2 kopper eller ‘kaffepude’, og en kaffe tamper.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

DeLonghi EC 146 espressomaskine

DeLonghi EC 146 espressomaskine

DeLonghi EC 146 er en simpel og kompakt espressomaskine, som lader dig lave god kaffe når som helst.

Udover at lave kanongode espressoer, så er den her espressomaskine udstyret med et ”cappuccino system”.

Det her system sammensætter vanddamp, luft og mælk til en cappuccino, som du allerede kender til fra din lokale kaffebar. Du styrer maskinens funktioner ved hjælp af simpel og brugervenlig betjening og der medfølger en praktisk drypbakke, så køkkenet ikke bliver svinet til.

Høj kvalitet fra DeLonghi

Maskinen er af høj kvalitet og du kan derfor trygt regne med, at den vil holde mange espressoer ud i fremtiden. Især espresso bryggekammeret er der lagt ekstra tid I at producere. Det er I rustfrit stål af høj kvalitet og derfor næsten umuligt at slide op – også selvom du er kaffeelsker. Den leverer to kopper pr bryg og er naturligvis super nem at rengøre.

Det mest imponerende ved den her espressomaskine det er størrelsen. DeLonghi har formået at skabe en utroligt kompakt espressomaskine, som stadig laver fantastisk lækker kaffe. Der er plads til kaffemaskine selv I et lille køkken. Inviter venner og familie over til lækker og friskbrygget kaffe med denne espressomaskine fra DeLonghi.

Der kan være en liter vand I den gennemsigtige beholder og maskinen har et pumpetryk på 15 bar. Der følger desuden to års garanti med.

Espressomaskinen her vejer 3 kilogram og har en effekt på 1.100 Watt. Højden er på 29 cm, bredden er på 19 cm og dybden er på 24 cm.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

Siemens TK53009 espressomaskine

Siemens TK53009 espressomaskine laver helt automatisk alle dine favoritter

Siemens TK53009 espressomaskine er en fuldautomatisk espressokaffe specialist, som bare er det nemmeste at gå til. Selvom maskinen er fuldautomatisk, så kan du, når du har specialiseret dig en smule, lave dine egne espresso favoritter, cappuccino, eller café latte.

Hurtigt og nem espresso

Maskinen klarer alt, når du har kommet kaffebønner i maskinen. Sæt indstillingerne, tryk på brygknappen, og så har du fantastisk kaffe i koppen sekunder efter.

Simens TK53009 er produceret i samarbejde med de dygtigste kaffebryggere, for at komme så tæt på det fuldendte resultat som muligt, og det er lykkedes med denne maskine. Ikke mange professionelle baristaer laver bedre kaffe end denne maskine.

Enkel og nem at betjene

Siemens TK53009 kan rumme op til 250 gram kaffebønner, og vandbeholderen 1.8 liter vand. Når du blot følger den meget detaljerede vejledning som følger maskinen, så vil du lynhurtigt lære at brygge den bedste espresso, cappuccino eller café latte med din nye maskine.

Autosluk og mælkeskummer

Selvfølgelig prøver man sig frem, men maskinen er så enkel at betjene, at det er som en leg. Espressomaskinen har autosluk-funktion, og leveres med en mælkeskummer, så du kan lave skønne cappuccinnoer til dig og dine gæster.

Du kan tilkøbe rengøringstabletter, som det er beskrevet, hvordan du bruger i den medfølgende vedledning.

find billigste

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Hvorfor købe en espressomaskine?

Udover at en espressomaskine er moderne og smart at bruge, så er den også økonomisk.

Ofte når man brygger en kande kaffe, så går der ofte noget til spilde, da de fleste mennesker ikke kan nå at drikke en kande kaffe mens den er varm. Dette problem undgår man med en espressomaskine, da man som bekendt blot kan lave en eller to kopper kaffe af gangen.

Selvom de fleste espressomaskiner er dyrere at købe end et kaffemaskine, så vil det på lang sigt ikke være dyrere, grundet mindsket spild, mindre forbrug af strøm, samt andre småting, og slet ikke hvis du benytter dig af et af de gode espressomaskine tilbud vi har fundet til dig.

Der er mange gode grunde til at du skal købe en espressomaskine. Faktisk så mange, at vi ville vil fortælle dig alle grundende – det vil simpelthen tage for lang tid og ikke give nogen mening.

Herunder er nogle af grundene til, hvorfor du skal købe en espressomaskine:

  • Økonomisk gevinst. Umiddelbart kan det lyder underligt at det er en gevinst for din økonomi at købe en espressomaskine, men som vi skrev i toppen af denne side, så er der en masse små fordele, blandt andet: mindre strømforbrug, mindre spild, samt andre småting.
  • Gæster kommer på besøg. Hvorfor er det en fordel at have en espressomaskine, når gæsterne kommer på besøg? Fordi at det selvfølgelig er mere spændende at få en kop friskbrygget espresso, end en almindelige kande kaffe.
  • Mange muligheder. Kaffekværne, mælkeskummere, specielle bønner, og mange andre ting. Der er nok af muligheder, når du har en espressomaskine. Det er der ingen tvivl om.

Så der er mange grunde til at købe en espressomaskine. Hvorfor gå på en cafe og betale 50 kroner for en kop espresso, når du kan lave en kop espresso for nærmest ingen penge derhjemme? I din stue – foran fjernsynet og slappe af.

Held & lykke i din søgen efter en god espressomaskine. Nu har vi i hvert fald kommet med et bud, på hvilke espressomaskine tilbud som der er værd at overveje – også for begyndere.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.