madmaskiner-omtalt

Dyrk dine egne grøntsager i drivhus

Grøntsager

Hvis du skal sætte et drivhus op, så kan du med fordel læse med her i vores lille guide til at blive selvforsynende

Den første dag i dit projekt går sikkert med at lave fundamentet til dit drivhus, og her er det vigtigt at du måler rigtigt ud, og at du bruger et waterpas, så du er sikker på at alt er i water.

Du skal nu samle fundamentet helt, så du står tilbage med en stor ramme, som du kan flytte hen over det sted, hvor dit drivhus skal stå. Placer fundamentet, og marker de fire hjørner, hvor du skal bore og støbe. Herefter fjerne du fundamentet, og går i gang med at bore huller til de plastrør du skal støbe ned i jorden.

Se også:

Hvis du allerede har fliser liggende, som du kan bruge som fundament, så få lige foretaget en professionel fliserens først, så du spare dig for ærgrelserne bagefter.

Et jordbor er langt det nemmeste at bruge, og det tager langt mindre tid, end hvis du for eksempel skal grave hullerne med en spade.

Det er også vigtigt at du måler vinklerne, så det er lige stor afstand diagonalt. Når det er på plads, så skal du bore fire huller, et i hvert hjørne, hvor du skal støbe fire plastrør ned, som skal bruges til at holde fast på drivhuset.

Her er det vigtigt, at du følger vejledningen, og får blandet en god og stærk cement, hvor du bruger så lidt vand som muligt. Det er også vigtigt, at du placerer rørene i water, så dit drivhus bliver helt lige. Er det bare en smule skævt et sted, så kan du få store problemer senere i processen, med at få det hele til at passe.

Giv dig god tid, og mål efter igen og igen. Er du lidt uerfaren i sådanne byggeprojekter, så find en som har erfaring der kan hjælpe dig.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.