madmaskiner-omtalt

Det populære nytårsforsæt – bag flere kager

Kager

Med det nye år kommer selvfølgelig nye mål for året. Disse nytårsforsæt kan være store som små.

Nogle ønsker at fokusere mere på familielivet, træne mere, spise sundere, læse flere bøger, bruge mindre tid på mobilen, tage på flere rejser, opnå specifikke ting på arbejdspladsen eller ændre ting ved ens egen adfærd.

Dog er der også mange, der vælger at bage flere kager i det nye år. Dette er en form for modsvar til nutidens store fokus på stramme diæter, ekstreme former for træning osv. Selvfølgelig skal man leve sundt og passe godt på sit helbred, men man skal også huske at give sig selv lov til at spise søde sager.

Se også:

Man bliver glad af at spise kage, og derfor skal man ikke nægte sig selv dette. Du kan i denne artikel få gode råd til, hvordan du sørger for at bage flere kager i det nye år. På denne måde forkæler du både dig selv, din familie og dine venner.

Overvej, hvor ofte bagningen skal foregå

Først og fremmest er det en god idé at overveje, hvor ofte man gerne vil bage. Ønsker man at kreere en delikatesse hver søndag? Eller er det blot en enkelt gang om måneden?

Når man har gjort sig disse tanker, er det nemmere at indarbejde dette i ens hverdag i forbindelse med indkøb og afsætning af tid.

Skift mellem sunde og usunde kager

Når man har gjort sig tanker omkring, hvor ofte bagningen skal foregå, kan man med fordel skifte mellem typen af kagen. Man kan eksempelvis skifte mellem at bage sunde og usunde kager.

På denne måde får man afprøvet en masse forskellige slags kager og smagsvarianter, samtidig med at man ikke forsømmer sin sundhed fuldstændig.

Find inspiration flere forskellige steder

Man kan hurtigt køre død i at bage, hvis man blot bager de samme kager hver eneste gang. Derfor kan man ud over at skifte mellem sundt og usundt hente inspiration forskellige steder.

Køb bøger med lækre kageopskrifter i, udforsk hjemmesiden Pinterest, og følg en masse blogs omkring kager. Ved at variere dine inspirationssteder vil du uden tvivl fortsætte med at være inspireret.

Køb det rigtige udstyr

Det er ikke et must at være i besiddelse af en masse bageudstyr for at kunne bage. Dog er det en del nemmere at bage, hvis man har godt udstyr dertil. Er du derfor superglad for at bage, anbefales det, at du gør dit køkken klar til bagningen.

Chokoladeforme, kagesprøjter, kageopsats og røremaskiner er klart gode værktøjer at have. Derudover kommer udsmykning af kagerne, hvor farvet marcipan, guldstøv, farvesæt, fondant, sprinkles osv. er skønne tilføjelser.

Dette var en række forskellige tips til, hvordan du kan holde ved dit nye nytårsforsæt og bage flere kager i det nye år. Ved at fylde hverdagen og weekenderne med lækre kager vil du forkæle dine smagsløg, give anledning til hygge med familien og have en undskyldning for at invitere venner og familie over.

Hvis du føler, at du får for meget sukker pga. de mange kager, skal du huske på, at der findes utallige opskrifter på sunde kager, der smager mindst lige så godt som de usunde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.