madmaskiner-omtalt

Derfor er friskpresset juice så godt for din krop

Friskpresset juice med appelsiner i baggrunden

Har du svært ved at få nok frugt og grøntsager ind i din kost, så er en nem måde til at få de mange gode vitaminer, at starte med at lave hjemmelavede juice

I denne artikel kigger vi nærmere på hvorfor juicing er så godt for din krop og hvorfor vi mener du bør komme i gang i dag.

Du ved hvad din juice indeholder

Vi lever i en tid, hvor vi ikke længere går ud i haven og plukker vores egne frugter og grøntsager, vi gør derimod i supermarkedet og tager ned fra hylderne. Det betyder også at vi ikke længere ved hvad der er af ting og sager i vores fødevare og i de ting vi køber.

Når du laver din hjemmelavede og friskpresset juice, så ved du hvad der er i din juice. Du kan selv vælge smag og de grøntsager samt frugter du ønsker at bruge. Du kan dermed se at det er hele frugter og grøntsager og hvis du samtidig køber økologisk, så skal du ikke være bange for at der tilsætningsstoffer og pesticidrester. Hvis du gerne vil igang med juicing, så bør du anskaffe dig en god saftpresser, se de bedste på Topguiden.dk.

LÆS OGSÅ: Saftpresser test

Juicing kan ikke stå alene

Ja det er rigtig sundt at få friskpresset juice, det hjælper dig til at få mange af de daglige vitaminer ind. Men det kan bestemt ikke stå alene i din kost. Juice er fattig på fibre og fibre har vi behov for. Uden vores fibre, vil vi hurtigt opleve afførings- og fordøjelsesproblemer. Tarmsystemet har behov for de mange fibre for at kunne transportere næringsstofferne rundt.

Så selv om et glas friskpresset juice er guld for din krop og du vil opleve mange sundhedsmæssige fordele, så er det også vigtigt at du indtager hele grøntsager og frugt og generelt får en sund og varieret kost.

Udrenser din krop for giftstoffer

Det er en rigtig god ide, af og til at få renset godt ud i systemet og komme af med alle de mange giftstoffer som kroppen render rundt med. Det er især godt hvis du spiser usundt og indtager mange usunde fødevarer.

En juicekur eller udrensningskur går ind og retter op på din krop og regenerere kroppens funktioner. Stort set alle vil have godt af en udrensning og de fleste vil føle et stort energiboost.

Det er vigtigt at pointere, at hvis du er bekymret for om en udrensning er godt for dig, enten på grund af du har et medicinsk forbrug eller en sygdom, så bør du konsultere det med din læge først.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.