madmaskiner-omtalt

Byg nyt hus

Planer for nyt hus

Drømmer du om at få bygget et nyt hus og skal det gerne være dit drømmehus, men måske er din økonomi ikke helt til det

Mange af os har en drøm om at få bygget et hus præcis som vi vil have det, men det er langt fra alle af os der har råd til at udføre drømmen. Heldigvis er der flere muligheder som du kan overveje, og en af dem er et nyt typehus.

Et typehus er normalvis billigere end et arkitekttegnet hus, fordi det “samme” kan bygges flere gange, og derfor er der en del af udgifterne der kan spares væk. Og i dag er der en masse muligheder med typehuse, samt der er også mulighed for at du kan sætte dit eget præg på det.

Du kan få en masse forskellige typehuse, både en plans og i flere plan. Du kan også få typehus som er kategoriseret som lavenergi huse, hvor der er fokuseret på ventilation, tæthed og isolation, for at bringe energi forbruget ned på et minimum.

Du kan også finde nye typehuse som allerede er opført, og på den måde sparer du ikke kun penge, men også tid. Det er også muligt at få typehuse i funkisstilen. Funkis huse er typiske simple og meget funktionelle, deraf betegnelsen funkis.

Udover alle de muligheder vi allerede har nævnt, så kan du også få arkitekt tegnet typehuse, ja du læste rigtigt, arkitekt tegnet typehuse. Nu skrev vi godt nok i begyndelsen, at et typehus er billigere end et arkitekt tegnet hus, og det er også rigtigt, men det er altså muligt at få typehuse som også er arkitekt tegnet, uden at de koster en bondegård. De er selvfølgelig en smule dyrer end andre typehuse, men de er bestemt også satdig billigere end et vanligt arkitekt tegnet hus.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.