madmaskiner-omtalt

Bliv sund på en naturlig måde

juice

I gennem de sidste par år er der opstået et nyt helsekoncept. I alt sin enkelthed går det ud på at folk gerne vil være sunde, og det betyder at man skal spise rent og naturligvis en masse frugt

Der er mange tilgange til det, men gennem forskellige dokumentarer er ”jucing” blevet en af de helt store trends, og det er ikke uden grund. Desuden så er udrensning ved brug af lægeurter købt hos f.eks https://www.herbanordic.dk/ også begyndt at blive populært.

Her i artiklen, kan du læse meget mere om, hvad fordelene er ved at juice, samt at du kan læse forskellige ideer til din næste juice.

Det handler nemlig om, at man kan finde utallige kombinationer og dermed muligheder, alt efter, hvad dit mål er. For nogle er motivationen at blive stærkere, andre vil være sundere og nogle vil bare gerne smide et par kilo. Det gennemgår vi også med en forklaring af, hvad du skal vælge.

Se også:

Hvad er en juice?

Juice er slet ikke så nemt et koncept. I teorien er det blot saften fra forskellige frugter, men den definition er blevet forældet med den nye bølge af forskellige variationer, der gør at du altid kan finde noget nyt at prøve.

Juice er dermed blevet en kombination af saften fra klassiske frugter som appelsin, æble og lignende frugter der er rige på saft, og så forskellige andre ting, der ikke nødvendigvis er frugter, men i stedet kan være rødder, grøntsager og i enkelte tilfælde helt andre ting.

Konceptet er mere fokuseret på at få de sunde ting ind i kroppen i en koncentreret form, da juice ikke nødvendigvis fylder meget maven, men alligevel giver en god mæthedsfornemmelse. Derfor er det også ofte brugt i forbindelse med vægttab, som vi kommer tilbage til senere.

Et eksempel på en mere moderne juice, som mange kender fra steder som Joe and the Juice så er det gulerod, ingefær og appelsin. Her tager man to rødder, der smides i juicen for at udnytte de sundhedsmæssige elementer i dem.

For de uindviede kan det lyde lidt mærkeligt, men når man først har prøvet det, bliver man nærmest afhængig af den overaskende sødme kombineret med den følelse man får fra drikken. Drikken er rig på C vitaminer, der hjælper på helbredet og samtidig giver de mange vitaminer et stort energi-boost, der for mange føles bedre end en stor på kaffe eller redbull.

Samtidig må man også sige at det er væsentlig sundere end de andre alternativer, men selvfølgelig er der stadig også plads til den daglige kop kaffe.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.