madmaskiner-omtalt

Arbejdsborde fra Hans Høj

Arbejdsborde

Bruger du eller dine medarbejdere på din arbejdsplads et eller flere borde i forbindelse med dine opgaver, så ved du, hvor ekstremt vigtigt det er, at disse arbejdsborde lever op til alle de krav, du med rimelighed kan stille til et arbejdsbord

Det fleksible arbejdsbord

Et arbejdsbord skal først og fremmest passe i størrelse til den person, der skal benytte det. Dernæst skal det kunne tilpasses, så det passer til den funktion, bordet skal have.

Derfor er det alfa og omega, at dit arbejdsbord er meget fleksibelt. Det skal også helst være muligt at ændre på bordets beskaffenhed fra opgave til opgave.

Arbejdsborde fra Hans Høj Lagerinventar kan netop sammensættes på adskillige måder, sådan at det altid kommer til at passe til medarbejderens mål og til de arbejdsopgaver, der skal løses.

Valgmuligheder

De fleksible arbejdsborde er selvfølgelig bygget til at arbejde ved. Det vil sige, at de er stabile og solide.

Derudover kan de sammensættes på et utal af måder, så du får det optimale arbejdsbord til personen og til opgaven.

Du kan variere bordene i forhold til højde, skuffer og skabe, antal plader, hjul, typer ben og bordplade, materialer, farver og så videre.

Bordplader

Selve bordpladen er jo hovedstenen i dit arbejdsbords konstruktion. Det er her, du har underlaget for dit arbejde, og derfor er det naturligvis vigtigt, at pladen er lavet af et materiale, som egner sig til dit arbejde. Om du skal skrive, tegne eller slå på metal betyder en hel del i forhold til, om din bordplade skal være af træ, metal eller laminat.

Nogle typer arbejde er godt tjent med, at der ligger en solid gummimåtte på bordpladen, og den får du selvfølgelig også hos Hans Høj.

Har du brug for en ekstra flade i form af en hylde eller en bund i arbejdsbordet, kan det også lade sig gøre.

Skuffer og skabe

For mange er det helt uundværligt med god plads til redskaber eller værktøj i forbindelse med arbejdet. Derfor er det oplagt at forsyne arbejdsbordet med de fornødne opbevaringsmuligheder i form af skuffer og skabe. Så har du alle dine remedier ved hånden, hvilket selvfølgelig er et stort plus i forhold til din arbejdsrytme.

Find de skuffer og skabe, der passer perfekt til dine redskaber eller dit værktøj.

Bordben

Valget af bordben kan jo dels være æstetisk, men det har jo også en praktisk betydning, om bordbenene er tilpas kraftige til at kunne bære det arbejde, der kommer til at foregå på bordpladen.

I forhold til et arbejdsbord bør det jo nok være det praktiske hensyn, der vejer tungest.

Hos Hans Høj Lagerinventar finder du de ultra fleksible arbejdsborde, der kan konstrueres individuelt, og som kan ændres efter behov. Det giver god mening.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.