madmaskiner-omtalt

3 steps til sommerkroppen

Sommerkrop

Vil du gerne være i god form, når sommeren rammer os?

Så får du her tre nemme og håndgribelige tips til, hvordan du opnår et sundt og varigt vægttab.

1) Kom ud i det fri – og tag gerne junior med

Vil du gerne komme i form, er det naturligvis ikke til at komme uden om motion. Du behøver dog imidlertid ikke at ase og mase i motionscentret syv dage om ugen for at komme til at stå skarpt. Faktisk kan små ting gøre forskellen, og for eksempel er daglige gåture bestemt ikke at kimse ad.

For at det ikke skal være løgn, er det at gå ture noget af det allerbedste, du kan gøre for dig selv og din krop. Kom derfor i en fart ud i det fri, og gå dig sund og slank.

Skal der lidt mere fart over feltet end en gåtur, kan du med fordel hoppe i løbeskoene og tage en løbetur i den lokale park eller skov. Har du børn, så tag dem med – det vil de elske. Du kan hos pixizoo.dk købe masser af fine løbevogne, som er udviklet specifikt med henblik på, at børnene skal med ud at motionere.

Dermed får du masser af god motion, og både du og dit barn får frisk luft. Det er ren win-win.

2) Spis sundt og varieret

Motion er vigtigt i forhold til at komme i form, men det samme er kosten. Vil du gerne i form til sommeren, skal du derfor også kaste et kritisk blik på dine madvaner. Det nytter ikke meget at motionere løs, hvis du samtidig propper dig med tomme kalorier, som ikke er gode for dig.

Det bedste råd i forhold til at komme i form er at droppe kurene. Det lyder måske paradoksalt, men ofte virker de ganske enkelt ikke. Det varige vægttab opnår du, når du omlægger dine kostvaner til noget, der faktisk giver mening for dig.

Du skal ikke lave en masse regler og begrænsninger for dig selv eller forsøge at undgå alt, hvad der er usundt. Det er ganske enkelt ikke realistisk at holde dette ved lige. Forsøg i stedet at sørge for, at din kost grundlæggende er sund og nærende – så er der stadig plads til kage og slik en gang imellem. Selvfølgelig alting med måde.

Desuden kan du med fordel nyde lækre, sunde snacks og forfriskninger, når du ellers ville gå i slikskuffen. Det kunne eksempelvis være en delikat smoothie tilsat vegansk proteinpulver. Det kan du købe på linuspro.dk.

En sådan er sød og lækker, og så indeholder den masser af gode næringsstoffer. Af populære ingredienser kan vi blandt andet nævne jordbær, spinat, bananer, skyr og blåbær, men mulighederne er stort set uendelige. Eksperimenter derfor gerne med at komme forskellige lækre sager i din blender – det skal nok komme til at smage skønt.

3) Sommerkroppen, som også holder vinteren over

Det er fint, at du gerne vil komme i form til sommeren. Det vil de fleste. Ønsker du at have en lækker sommerkrop, er det dog ikke de få måneder før sommerferien, der gør udslaget. Derimod er det din generelle livsstil, der er vigtig at have in mente.

I stedet for at gå i panik, når sommeren nærmer sig og pludselig begynde at motionere som en sindssyg, skal du derfor lave nogle livsstilsændringer, hvis ikke du i forvejen har den (sommer)krop, du gerne vil have.

Find frem til motionsformer, du finder sjove, og som du derfor kommer til at holde fast i. Gå og løb lange ture i det fri, og nyd lækker, sund mad uden at sætte en masse begrænsninger for dig selv. Dermed er den lækre sommerkrop der altid.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.