Landevejscykling – Når den gode mad skal forbrændes

Mountainbike - madmaskiner.dk

En god middag består typisk af kød og sovs, og der tilhørende masser af kalorier, som gerne skulle forsvinde igen på samme måde som opvasken. For mange bliver det dog kun til opvasken, men alt tyder på at denne tendens er ved at vende.

Med en cykel kan man alt, uanset om det er mountainbike eller en racercykel. Du kan sågar finde en mellemting mellem disse, nemlig en Cyclocross cykel. Og vi danskere er virkelig glade for vores cykler, og bruger dem i mange forskellige henseender. De mange udvidelsesmuligheder gør cyklen til danskernes favorit – og med god grund.

Stor fremgang i racercykler og mountainbikes

Overalt i Danmark melder cykelklubber om en eksplosivt stigende interesse for at køre på cykler. Især racercykler og mountainbikes vinder frem i denne vækst. Tidligere har løb været danskernes favorit, men i dag vinder cykling frem, og det er især grundet racercyklerne og mountainbikes. Der er ingen tvivl om at cykling er fantastisk motion, og rundt i landets fitnesscentre ser man ligeledes også store spinning events, men selvfølgelig også almindelige holdtimer.

Folk ønsker at løsrive sig fra hverdagen

For nogen kan det ikke blive vildt nok, og her er ikke en gang faldskærmsudspring nok. Men for de fleste andre har det tidligere været svært bare at cykle til bageren om søndagen. I dag forholder det sig i midlertidig helt anderles. En bølge af sundhed er skummet ind over de danske kyster, og med den fulgte racercyklerne og mountainbikenes lige så. Fart, action og masser af frisk luft er det der typisk kendetegner landevejscykling og mountainbikes. Men hvor mountainbikes er for de mere action lystne folk, henvender racercyklerne sig mere til folk der ganske simpelt ønsker en masse frisk luft og motion, og som ikke nødvendigvis gider at løbe.

Fællesskabet i racercykler og mountainbikes

Fællesskabet er en af de ting der går hyppigst igen, når folk bliver spurgt om hvorfor de kører på racercykler. Man kører sjældent alene, og dermed oftest i grupper, hvor der på nogen tidspunkter er tid til en sludder. Og for mange handler det om fællesskabet bag dette, og at vide at folk forventer man dukker op og cykler. Og netop denne tendens kan Kristoffer Moehrdel fra smartcykler.dk kun nikke genkende til. ”Vi ser en klar tendens, at når vi sælger en racercykel eller en mountainbike, så handler det tit om at have noget lige så fedt som sidemanden, og have de helt rigtige gadgets”. Ud over dette, ser der også en klar trend i at networke mens man cykler, og dermed trække forretningsmødet ud på enten racercyklen eller mountainbiken.

Og er du netop nu på udkig efter en ny mountainbike eller racercykel, så kører smartcykler.dk netop nu tilbud på alle 2016 modeller, med tusindvis af kroner at spare.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *