Isterningmaskine test – med prissammenligninger

Isterningmaskine-test_2

En isterningmaskine kan være meget praktisk og tidsbesparende
Flere og flere mennesker begynder at bruge isterningmaskiner. Grunden til dette skyldes at, priserne i de seneste år er røget helt i bund, samtidig med at vi er blevet mere fokuserede på at få kolde drikke i stedet for varme drikke.

I denne isterningmaskine test kårer vi den bedste isterningmaskine i år.

Vi har fundet vinderen ved at matchen prisen med det man får – altså funktionaliteten og kvaliteten. God fornøjelse.

 

Læs også:


Wilfa ICE-12S isterningmaskine

Wilfa ICE-12S isterningmaskine  En simpel og neutral isterningmaskine fra Wilfa, som er i den lille ende af skalaen – både størrelses- og prismæssigt.
Med en isterningmaskine som denne, er du fri for at skulle bøvle med at lave isterninger selv.

Blot sæt Wilfa ICE-12S isterningmaskinen til strøm – og så har du indenfor 7-8 minutter en god håndfuld isterninger.

I bunden af isterningmaskinen er der en smart ventil som man kan tage ud, og derved tømme maskinen helt for gammelt vand. En meget brugervenlig isterningmaskine.

Læs hele vores anmeldelse af Wilfa ICE-12S isterningmaskine her

find billigste

ForhandlerPrisLeveringTotalpris
949,00 DKK 0,00 DKK 949,00 DKK
949,00 DKK 0,00 DKK 949,00 DKK
949,00 DKK 0,00 DKK 949,00 DKK
949,00 DKK 29,00 DKK 978,00 DKK

Unold 48946 isterningmaskine

Unold 48946 isterningmaskine En smart og moderne isterningmaskine fra Unold, som i løbet af meget kort tid kan lave en god portion isterninger.

Denne kompakte isterningmaskine er ikke særlig stor, og er derfor velegnet til at have stående i et skab (med strømforsyning).

På trods af den lille størrelse har maskinen alligevel en vandbeholder på 2,15 liter vand – hvilket uden tvivl er i den høje ende af ’skalaen’.

Unold 48946 isterningmaskinen kan producere op til 5 kg isterninger pr. døgn – og den er derfor klar til den helt store fest.

Kan også bruges i hverdagen, da den på få minutter kan lave en god håndfuld isterninger.

Læs hele vores anmeldelse af Unold 48946 isterningmaskine her

find billigste

ForhandlerPrisLeveringTotalpris

Caso icemaster pro isterningmaskine

Caso icemaster pro isterningmaskine En moderne og elegant isterningmaskine, som går under navnet ’Caso icemaster pro’.

Isterningmaskinen er meget effektiv, da den kan lave hele 500 gram isterninger i timen. Dette gør også at den kan lave op mod 10 kg isterninger på et døgn – i den absolutte høje ende af isterningmaskiner i denne prisklasse.

At den kan lave op mod 500 gram isterninger på en time, gør den velegnet til fester. Når festen er færdig, er det blot at sætte den ind i et skab. Nemt og enkelt. Den er utrolig simpel– så simpel at dine gæster selv kan betjene den.

Ligeledes er der muligheder for at lave to størrelser isterninger. De store isterninger er velegnet til store drinks/læskedrik (fx sodavand), mens de små isterninger er velegnet til ’små’ drinks.

Læs hele vores anmeldelse af Caso Icemaster Pro isterningmaskine her

find billigste

ForhandlerPrisLeveringTotalpris
1.333,00 DKK 0,00 DKK 1.333,00 DKK
1.498,00 DKK 0,00 DKK 1.498,00 DKK
1.498,00 DKK 0,00 DKK 1.498,00 DKK
1.498,00 DKK 29,00 DKK 1.527,00 DKK
1.599,00 DKK 0,00 DKK 1.599,00 DKK

 

Hvorfor købe en isterningmaskine?

Isterningmaskiner bliver mere og mere populære herhjemme, og det er med god grund. Hvem har ikke prøvet at sidde en varm sommerdag, med en sodavand eller andet, foran sig, som man har har været lige lidt for længe om at drikke og den derfor er blevet lunken. Med en isterningmaskine slipper du for det, da du altid vil have færdige isterninger klar til at køle dit drikkelse.

En isterningmaskine er også rigtig god at have, når man holder fest, dog skal man lige huske at alle isterningmaskiner har en begrænsning for hvor mange isterninger de kan producere i timen. Hvis du holder mange fester og det primært er derfor du vil anskaffe dig en isterningmaskine, så skal du kigge efter en med en høj produktionskapacitet. Hvis det derimod kun er til dig selv og familien, så er det ikke så vigtigt. I det tilfælde kan du gå mere efter pris og design.

For at gøre det nemt for dig, har vi lavet denne isterningmaskine test, hvor vi har kigget nærmere på de 3 ovenstående modeller. Det er alle maskiner i en virkelig god kvalitet og som kan producere en vis mængde isterninger indenfor en acceptabel tid. I vores isterningmaskine test har vi også kåret en vinder. Det er modellen øverst i testen.

God fornøjelse!

Har du spørgsmål til nogle af de forskellige modeller, eller har du selv erfaring med en eller flere, hører vi meget gerne fra dig. Du kan benytte kommentarfeltet nedenunder.

 

2 Comments

 1. Mie Larsen

  august 4, 2014 at 10:48 am

  Hej Madmaskiner.

  Jeg vil gerne sige tak for den gode vejledning i kommer med, det er nu en uge siden jeg mod min wilfa isterningmaskine, og det er helt perfekt.

  Så endnu engang tak!

  • admin

   august 4, 2014 at 10:51 am

   Mange tak for de pæne ord, vi er rigtig glade for at høre du er tilfreds med dit køb 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *